O nama

Šta je Zemun park?

Zemun Park je prvi retail park u našoj prestonici, koji je otvoren 28. maja 2015. godine i koji će svojom ponudom sasvim sigurno promeniti način na koji možete provoditi vreme, uživati u zabavi, kupovini i druženju. Lokacija Zemun parka čini ga i lako pristupačnim i od gradske vreve prijatno izdvojenim mestom u kojem možete uživati tokom čitavog dana.

Zemun Park obezbedjuje 16.000 m2 bruto prodajne površine, 640 parking mesta i 23.000 m2 za otvoreni zabavni park.

U II fazi planirana je izgradnja još 15.000 m2 prodajnog prostora.

Sadržaj

S obzirom na površinu koju zauzima i sadržaje koje nudi Zemun park je osmišljen kao novo mesto okupljanja za sve generacije - koje garantuje i odličnu zabavu i kvalitetnu kupovinu. No, zato što je radost najmlađih najvažnija – posebno smo ponosni na najveću igraonicu za decu u zemlji.

Ekološka odgovornost

Pored velikog broja domaćih i stranih renomiranih brendova, kao i raznovrsnog sadržaja - Zemun park ima još jednu važnu specifičnost koja govori i o našem odnosu prema okolini i kvalitetu života naših posetilaca i naših komšija. Zemun Park je u potpunosti ekološki i energetski efikasan objekat, koji „reciklira" vodu. Vodu prikupljenu iz kišnice i dela javnog sistema projekta koristi za ponovno zalivanje i čišćenje terena, uz dodatno prečišćavanje.

Investitor

Investitor ZEMUN PARKA je MIVNE GROUP, kompanija koja se bavi izgradnjom nekretnina i upravljanjem imovinom na preko 4 miliona m2 širom sveta za FISHMAN GROUP – vodeću investicionu grupu sa medjunarodnim iskustvom od preko 20 godina i aktivnostima u oblasti nekretnina, maloprodaje, telekomunikacija, industrije, medija, usluga i investicionih ulaganja.