MEDIA PLUS radnje nude najveći izbor dnevne, nedeljne, mesečne i dvomesečne strane štampe, duvana i duvanskih proizvoda, bogat asortiman knjiga i CD&DVD muzike i filmova. Asortiman konditora – čokolade, žvake, bombone, slani asortiman, sladoled, kao i pića – sokovi i voda. U MEDIA PLUS radnjama kupci mogu pronaći širok izbor najatraktivnijih svakodnevnih potrepština – kozmetika, upaljači, mape, vodiči, pokloni, kafa i ostalo. Lutrija, kartice za telefone i e-dopune su takođe dostupni u našoj ponudi.

Kao vodeći distributer štampanih medija, sarađujemo sa svim izdavačkim kućama u Srbiji te u našim maloprodajnim objektima nudimo najširi asortiman dnevne i periodične štampe.

U našoj ponudi se nalazi 500 stranih izdanja. Novine, strani časopisi i knjige iz svih oblasti: politike, ekonomije, finansija, nauke, IT tehnologije, Hi-Fi i audio tehnologije, arhitekture, enterijera, mode, kulture i umetnosti, sporta i dr.

Posebno izdvajamo kolekcije i brendove čiji smo distributeri:
Lip Smacker – najpoznatiji balzami sa ukusom na svetu! Disney Princess, Disney Minnie, Coca Cola , Disney Frozen, Cupcake,Chupa Chups i Lip Smacker setovi.

LolliPen su kvalitetne hemijske olovke, jedinstvenog i atraktivnog dizajna. Ove šarene olovke različitih boja su popularne širom sveta.
Preko 30 FunkyFish naočara različitog dizajna je dostupno u MEDIA PLUS radnjama.

MEDIA PLUS radnje se nalaze širom Srbije, sa širokim izborom štampe, cigareta, konditora, pića, i ostalih proizvoda omiljenih i poznatih kod kupaca.

Kontakt


Telefon: 063/467-113
Web sajt: hds.rs


Kategorija: Ostalo