Koliko je raznolika i bogata svakodnevica našeg kupca, toliko je takođe raznovrsna i moda kompanije Takko. Već preko 30 godina kao međunarodna modna kompanija opremamo dame u trendu odgovarajućim autfitima za različite situacije svakodnevice – i to u gotovo 1.900 poslovnica u 16 zemalja! Naravno da i Vašim najmilijima neće nedostajati ništa: izuzetan izbor kolekcija za bebe, decu, tinejdžere i muškarce zaokružuje portfolio brenda Takko.

Kako bi novim look-ovima dao finalni pečat, Takko nudi veliki izbor aksesoara i torbi, koje aktuelne modne teme savršeno dopunjavaju. A i za ispod Takko ima šta da ponudi: od udobnog i funkcionalnog donjeg veša, pa do rafiniranih setova.

Za ženske obline je Takko izumeo modnu liniju Maxi Blue. Odeća u veličini 42 do 54 je skrojena posebno za potrebe korpulentnije dame. Lagani materijali i krojevi koji ističu figuru, vešto u prvi plan izbacuju ženske atribute i brinu se za to da se dama u svakom momentu dobro oseća.
Basic komadi su središte svakog ormara sa odećom. Stoga su sastavni deo Takko asortimana i dostupni u svakom momentu u velikoj paleti boja. I to naravno ne samo za dame, već i za celu porodicu.

U asortimanu je i za njega prisutno sve ono što ona rado na njemu želi da vidi: klasične košulje i džemperi, ležerne majice, šortsevi, platnene pantalone i farmerke u različitim nijansama. A ni mališani u šoping turi sigurno iz Takko-a neće izaći praznih ruku. Šaroliki dečiji asortiman raspolaže odećom za bebe (56 do 92), decu (98 do 128) i tinejdžere (134-176), koja je najpogodnija za igru, jurcanje i lud provod.

Kontakt


Telefon: 011/77-03-242
Web sajt: www.takko.com


Kategorija: Garderoba