Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. osnovana je 2001. godine, kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a pod današnjim imenom posluje od 2006. godine. Tehnomedia je prepoznata kao jedna od vodećih u oblasti trgovine belom tehnikom, audio i video uređajima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, kao i malim kućnim aparatima. Danas ima 61 prodavnicu u 37 gradova u Srbiji, od kojih je 5 u Nišu. Više od 45 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača nalazi se u bogatoj ponudi.

Pored plaćanja gotovinom, kupovinu u prodavnici možete obaviti i do 36 mesečnih rata, bez kamate. Željeni proizvod možete platiti debitnim i kreditnim karticama svih banaka kao i čekovima do 12 mesečnih rata. Dostupno je i virmansko plaćanje preko računa. Nude i online kupovinu kao i putem Call centra na 011/4444-999. Plaćanje je gotovinom, jednokratno karticom ili na rate putem Web kredita.

Dostava je sigurna i brza. Ponosni su na svoj bogati vozni park kao i na sopstveni magacinski i prodajni prostor. Brinu o kupcima i zaposlenima podjednako i drže do tradicije, zajedništva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica. Kao društveno odgovorna kompanija, bave se i humanitarnim radom.

Njihov sajt tehnomedia.rs dobitnik je priznanja Top50 na jubilarnom 25. izboru najboljih online lokacija od strane PC PRESS-a. Prisutni su i na društvenim mrežama: FacebookInstagramLinkedin, a imaju i svoj YouTube kanal i Blog. Ljubazni i obučeni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, Tehnomediu čine drugačijom od drugih.

Kontakt


Adresa: Auto put za Novi Sad od 124 do 126.
Telefon: 069/ 164-7143
Web sajt: tehnomedia.rs


Kategorija: tehnička roba