Tokom godina naučili smo šta je zaista potrebno našim kupcima. Uz inovativne, vrhunske proizvode postali smo trendseteri za bolji, zdraviji način života. Volimo da mislimo kako su naši brendovi poboljšali živote ljudi na nivou različitih vitalnih aspekata – spavanja, ishrane, zdravlja, fitnesa.

DORMEO – Jedan od najpopularnijih brendova nudi celokupan asortiman proizvoda za zdrav život i adekvatna rešenja za spavanje. Unutar naše ponude naći ćete raznolike visokokvalitetne dušeke, jastuke, jorgane, posteljinu, nameštaj, opremu za kupatilo i proizvode za Vaše najmlađe.

DELIMANO Vam pruža neodoljivu strast kuvanja i zabave putem inovativnog asortimana posuđa sjajnog kvaliteta koje je dizajnirano da Vam pruži iskustvo zdravog i ukusnog kuvanja.

WALKMAXX- Naš cilj je da Vam omogućimo prirodan osećaj hodanja pomoću najnovijih tehnologija i inovacija u vezi sa obućom. U Walkmaxx ponudi ćete pronaći obuću za sve prilike i za sva četiri godišnja doba. Odaberite omiljene cipele, papuče, baletanke, sandale, patike i drugu obuću.

LIVE ACTIVE je Vaš stručnjak za fitnes i Vaš partner na putu do zdravijeg i aktivnijeg života. Odaberite najbolju opremu i rekvizite po povoljnim cenama. Kućna fitnes oprema, rekviziti za sportove u zatvorenom i na otvorenom…
KLUB 5* je ekskluzivan klub naših članova. Svi članovi Kluba 5* uživaju pogodnosti nižih cena, posebnih poklona i ograničenih ponuda. Za samo 2.490 dinara godišnje dobijate brojne prednosti i pogodnosti za Vas i celu Vašu porodicu.

TOP SHOP proizvodi mogu se grupisati u fitnes sprave, sportsku opremu, proizvode za kuću i baštu, keramičko posuđe, proizvode za mršavljenje i negu tela.

Kontakt


Telefon: 011/655-39-55
Web sajt: top-shop.rs


Kategorija: Sve za kuću