WinWin Shop je najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke tehnike u Srbiji. Pored najboljih uslova kupovine na do čak 24 rate bez kamate i odličnih cena, ponuda artikala je vrlo bogata i raznovrsna, pa obuhvata: laptop računare, desktop računare (za kućne korisnike, poslovne korisnike, kao i entuzijaste), smart telefone, periferijske uređaje, televizore, digitalne fotoaparate, mrežnu opremu, belu tehniku, male kućne aparate, alate, aparate za održavanje kuće i bašte, spotsku opremu i mnogo toga drugog.
Stalna potreba zadržavanja postojećih i sticanja novih tržišnih udela, uslovila je da portfolio naših poslovnih aktivnosti bude izuzetno raznovrstan. Danas, WinWin posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje, kao i onlajn prodaje. Značajna aktivnost je snabdevanje maloprodajnih radnji širokim asortimanom računarske i druge opreme. WinWin Shop trenutno broji preko 110 maloprodajnih objekata širom Srbije, u preko 80 gradova.

Zaposleni u WinWin Shop-u su uvek tu da pružaju pomoć i stručan savet u vezi sa kupovinom najadekvatnijeg modela ili artikla, u samoj prodavnici, putem web sajta ili profila na brojnim društvenim mrežama, jer je zadovoljstvo kupca uvek na prvom mestu!

Veliki broj partnera koji se odnose na sve renomirane svetske proizvođaće robe široke potrošnje garantuje našim klijentima izbor u skladu sa njihovim najraznolikijim potrebama.

Odlične cene, brojne akcije, fenomenalni popusti, bogat asortiman proizvoda, odlični uslovi kupovine, ali i ljubazno osoblje jesu vrlo opravdani razlozi da posetite WinWin Shop.

Kontakt


Telefon: 011/6557890
Web sajt: winwin.rs


Kategorija: Sve za kuću