Zemun Park prvi retail park u Beogradu.

Otvoren je 2015. godine i nalazi se na samom ulazu u grad iz pravca Novog Sada.

Prostire se na ukupnoj površini od 77.000 m2 i u svom sastavu ima preko 30 prodavnica.

Smešten na samo nekoliko kilometara od centra Zemuna lako je dostupan gradskim prevozom a raspolaže i sa 550 parking mesta.

Nudeći dobar izbor brendova odličnog kvaliteta a po povoljnim cenama, uz mnogobrojne dodatne zabavne sadržaje namenjene celoj porodici predstavlja idealno mesto za spoj kupovine i celodnevnog porodičnog provoda. Pravi izbor za predah od kupovine i druženje sa prijateljima su restorani i kafići, prijatnog ambijenta sa kvalitetnom ponudom i dobrom uslugom.

Pored dobre kupovine od osnovnih životnih namirnica, garderobe, obuće, sportske opreme i svega za kuću, ono što Zemun Park čini posebnom i jednom od najatraktivnijih gradskih destinacija za porodice sa decom jeste i trenutno najveća dečija igraonica i prodavnica dečijih igračaka.

Zabavni besplatni vikend sadržaji, namenjeni i deci i odraslima, od sportskih turnira, zanimljivih izložbi, predstava i koncerata su samo jedan od mnogobrojnih razloga zašto je Zemun park prepoznatljivo mesto u gradu i jednom rečju “NOVO SRCE ZEMUNA”.