Nova jedinstvena igraonica – rođendaonica nalazi se u Zemun parku i prostire se na 2000 m2. Prostor je opremljen luksuzno i moderno, sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.

U našoj igraonici mogu se zabaviti i uzivati deca uzrasta od 1. do 15. godine. Veliku pažnju posvetili smo bezbednosti i udobnosti naših mališana.
Najmlađim drugarima pripremili smo „Dečiji svet“ na 150 m2, koji se sastoji od 3D lavirinta na tri nivoa unikatnog izgleda, sa tapaciranim delovima za sigurnu igru vašeg deteta. U sredini ovog prostora nalazi se vulkan, visok 4 m, uz koji deca mogu da se penju i spuštaju.
Buduće fudbalere i košarkaše očekuje veliki teren, sa mekanom podlogom, na kome mogu da vežbaju svoje veštine.

Novo, prvi put kod nas, Rainbow net , najpopularnija atrakcija u duginim bojama za naše mališane.

Centralni deo igraonice 180 m2 zauzimaju tobogani. Imamo četiri tobogana jedinstvena po svojoj veličini, i za najhrabrije i za one koji uživaju u spuštanju niz iste sedeći u velikoj gumenoj „ krofni“.
Jump arena prostire se na 190 m2. Sastoji od 20 horizontalnih i pet vertikalnih trambolina. Pored se nalazi veliki bazen sa mekanom i udobnom strunjačom, u koji deca mogu da skaču sa trambolina.

Igraonica poseduje i laser tag poslednje generacije u areni od 200m2. Ova igra je posebna jer se tokom nje mogu zabaviti i deca, iznad 6 godina, i odrasli. U današnjoj eri kompijutera i virtuelnog sveta, laser tag je igra veoma popularna kod dece. Najbitnije je da su deca tokom trajanja igre fizički aktivna i da razvijaju timski duh.

Kod nas možete prirediti i nežaboravnu rođendansku proslavu za vaše mališane, u jednoj od tri rođendaonice:
– Party 1 „ DISCO KARAOKE“
– Party 2 „ OKEAN“
– Party 3 „ DžUNGLICA“

U prvom delu igraonice nalazi se kafić za mame, tate, bake, deke, tetke, gde mogu uživati u prijatnoj atmosferi uz omiljeno piće, a istovremeno posmatrati igru vašeg deteta. Pušačima je namenjena posebna pušačka zona na našoj terasi.
DOBRO DOŠLI U LOL IGRAONICU

Kontakt


Telefon: 011/630-3092
Mobilni: 069/565-565-0
Web sajt: loligraonica.rs


Kategorija: Deca, zabava